Bel ons nu voor een afspraak!

Online afspraak 0573-255055

Praktijk Informatie

Eerste bezoek

Uw eerste bezoek duurt ongeveer 30-60 minuten (afhankelijk van uw aandoening). Het is voor het onderzoek belangrijk dat u de volgende zaken meeneemt;

  • de eventuele verwijskaart van uw arts
  • uw geldige identiteitsbewijs
  • uw geldige zorgverzekeringpas
  • sport- en gewone schoenen die u veel draagt
  • eventuele hulpmiddelen die u al heeft

Vervolgbezoeken

Bij vervolgbezoeken vragen wij u ons op de hoogte te houden van eventuele veranderingen inzake adres (verhuizingen), verzekering (polisnummer), en andere belangrijke informatie.

Het burgerservicenummer (BSN) in de zorg

Het BSN is een uniek en persoonsgebonden nummer. Uw BSN staat op uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Ook uw zorgverlener gebruikt uw BSN. Voor goede gezondheidszorg is het belangrijk dat zorgverleners op een betrouwbare manier gegevens uitwisselen. Bij de eerste afspraak met een zorgverlener moet u daarom zichzelf kunnen legitimeren. Dat kan met een geldig paspoort, Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument. Meer informatie op: www.infoBSNzorg.nl

Servicedesk van het informatiepunt BSN in de zorg en landelijk EPD, op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 op telefoonnummer 0900-232 43 42 (€ 0,10 per minuut).

Vergoedingen

Podotherapie wordt door vrijwel alle verzekeraars in de aanvullende pakketten uitgebreid vergoed. Als u zeker wilt zijn van de specifieke vergoeding in uw geval dan controleert u dat het beste bij uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Vergoedingenschema van de NVvP

Geregistreerd of in bezit van