Bel ons nu voor een afspraak!

Online afspraak 0573-255055

Over ons

Podotherapie A.T.M. Haitink staat voor kwaliteit en zorg voor de patiënt. Het is ons doel om samen met u te werken aan een maximaal resultaat in het oplossen van uw klachten. Wij zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en kunnen u helpen bij voet (gerelateerde) klachten.

Als podotherapeut zijn wij geboeid door het lichaamsdeel waar de mensen waarschijnlijk het minste bij stil staan, de voeten! Je loopt er op, je staat er op en ze brengen je overal waar je maar wilt. Maar pas als ze klachten gaan geven wordt er aandacht aan ze besteed. En wij doen dat met veel passie en enthousiasme.

De titel podotherapeut is een beschermde titel in de wet. Deze mag alleen gevoerd worden wanneer iemand de vierjarige HBO-opleiding tot podotherapeut met succes heeft afgesloten. Al onze podotherapeuten zijn erkend door en ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten (NVvP) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hiervoor volgen onze podotherapeuten regelmatig cursussen en bezoeken congressen en symposia.

Bij podotherapie A.T.M. Haitink zijn wij met drie podotherapeuten werkzaam: Aranka Haitink, Ilja Wentink en Dorine Janssen. Onze secretarieel medewerkster is Madzij van Aken en onze praktijkmanager Jurgen Vossenberg. Wij beschikken over een aantal praktijklocaties in de achterhoek. Bekijk alle praktijklocaties.

Geregistreerd of in bezit van